kinderanimatie

Vzw 3008

Voor en door Veltem

Kinderanimatie

Veltem Feest zou geen Veltem Feest zijn zonder springkasteel. Daarom opnieuw een hindernissenbaan én een springkasteel met glijbaan, waar afwisselend de grotere en de kleinere kinderen op mogen springen. Er mag dus al eens wild worden gedaan :) Nieuw dit jaar is het mini-springkasteeltje voor de allerkleinsten! Daarnaast is er voor hen ook een ballenbad in onze peuterspeelhoek!

 

Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken bij onze dames van de grime in de sporthal.

 

Tijdens Veltem Feest mag er natuurlijk ook weer op straat gespeeld worden. Er is sport- en spelmateriaal beschikbaar zoals stelten, loopklossen, een fietshindernis,... Alles op wieltjes vind je in de Overstraat, de 'oude spelen' staan in de sporthal.

 

Ook dit jaar zal er lasershooting zijn!

 

En natuurlijk is er opnieuw een 3008-kleurplaat! Deze wordt door Rudolf persoonlijk uitgedeeld in de 2 Veltemse scholen. Geen exemplaar ontvangen? Dan kan je er hier eentje downloaden of er eentje komen halen op de Boerenmarkt.

 

Kleur de affiche zo mooi mogelijk in en hang hem voor je raam. Wie weet verschijnt jouw affiche dan op onze facebook pagina en win je een prijs!

 

NIET TE MISSEN: meet & greet met Rudolf tussen 15 en 16u!

 

© vzw 3008