Veltem Terras(t)

Vzw 3008

Voor en door Veltem

Veltem Terras(t)

 

Zoals steeds zorgt vzw 3008 voor een gezellig terras op Veltem Feest. Naast de klassiekers "aan den toog" en "in 't snackkot", kunnen bezoekers op 21 mei 2016 ook genieten van lokaal bier en food en beer trucks.

 

Job - Brouwerij de Kroon

6%. dorstlesser. Het ‘eigen’ bier van Freddy Delvaux, die in brouwerskringen

wel eens ‘de beste neus van België’ wordt genoemd. Job is zijn bijnaam.

Freddy is afgeleid van Frédéric. Zoals Frédéric Chopin.

Afgekort verandert Chopin in Job.

 

http://www.brouwerijdekroon.be/

 

 

 

Bueckenholt

Koen en Joris vormen samen de bierfirma Bueckenholt Brouwbroeders. Met hun bier Bueckenholt Belge wonnen ze in augustus 2012 de finale van de wedstrijd van Brouwerij Bier Anders. Ze brouwen op regelmatige tijdstippen een nieuwe lading bier.

 

http://bueckenholt.be/

 

 

 

Chimay

Geen bier en kaas uit Veltem, maar wel lekkers van Belgische bodem. We mogen er terecht fier op zijn, op deze lekkernijen. Chimay vergast ons met een heuse Beer Truck met Tripel Chimay van 't vat, een goudgeel bier dat zachtheid aan bitterheid koppelt, in een zeldzaam evenwicht.

 

http://chimay.com/nl/

 

 

 

BBQ – Broil King Cooking School

Andy Schoemaker serveert een BBQ-hapje of een grote BBQ-hap.

 

http://broilkingcookingschool.be/

 

 

 

Pepe Rosso

Pasta on the Road - serveert verschillende soorten sauzen, voor ieder wat wils. De pasta's worden door mezelf met veel passie en liefde gemaakt. De sauzen zijn ontstaan uit een samenwerking met een echte Italiaanse kok. We kunnen dan ook zeggen "Food on Wheels with Italian Taste".

 

http://www.peperosso.be/

 

 

 

Prosecco en wijn voor het goede doel

Dit jaar schenken we cava ten voordele van de vzw Bindkracht. Deze vzw bouwt een huis met woon- en zorgomgeving voor mensen met een verstandelijke en/of fysieke beperking.

 

http://www.vzwbindkracht.be/

 

En de wijn is de cuvee Leuven. Hij wordt verkocht ten voordele van Woudlucht, een school voor buitengewoon onderwijs gelegen in Heverlee. Met de opbrengst worden sportveld en speelplaats opgefrist.

 

http://www.steunwoudlucht.be/

 

 

Koffiebar

 

Stijn brengt met de koffieliefhebber, heerlijke single-origin koffie en de beste losse thee naar Veltem-Beisem. Tijdens Veltem feest zal hij als barista instaan voor het klaarmaken van de beste espresso, een schuimige cappuccino of een smaakmakende kop koffie of thee. Daarnaast kan hij je ook de nodige informatie verschaffen om thuis de perfect tas klaar te maken.

 

www.dekoffieliefhebber.be

© vzw 3008